25.03.2016 — 15:28

Національна гвардія – надійна опора суверенітету держави

IMG_1044З нагоди відзначення другої річниці з Дня створення Національної гвардії України відбулись урочистості, під час яких військовослужбовців привітали заступник голови обласної адміністрації Володимир Кальніченко, міський голова Олександр Симчишин, керівники силових структур, представники духовенства.

Саме військовослужбовці, в перших рядах, стали на захист нашої держави і роблять все необхідне задля відстоювання незалежності, територіальної цілісності та недоторканості України.IMG_1046

Хвилиною мовчання присутні згадали тих військовослужбовців, що не повернулися із зони проведення антитерористичної операції на сході України.

IMG_1053Володимир Ілліч підкреслив, що забезпечуючи обороноздатність країни, національна гвардія в той же час виконуєте важливі правоохоронні функції, завдання із захисту та охорони реальних цінностей, найбільш шанованих суспільством: життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від протиправних посягань; забезпечуєте публічну безпеку, надаєте дієву допомогу в захисті державного кордону, припиненні терористичної діяльності.IMG_1070

«Сердечно вітаю Вас з нагоди Дня Національної гвардії України, роль якої неможливо переоцінити в оновленому українському суспільстві. Щиро вдячні Вам за сумлінне виконання службово-бойових завдань» – додав посадовець.

За високий професіоналізм, зразкове виконання військового обов’язку вручено відзнаки та цінні подарунки обласної державної адміністрації.

 

 

Т.Стаднік