25.03.2016 — 17:00

В області відзначено День служби безпеки України

IMG_1106Щорічно 25 березня відзначається День служби безпеки України.

З цієї нагоди перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк та голова обласної ради Михайло Загородний взяли участь в урочистостях присвячених до Дня служби безпеки України. Також до привітань долучилися міський голова Олександр Симчишин та керівники силових структур.

На початку урочистостей Василь Васильович зазначив, що саме служба безпеки України стоїть на захисті інтересів країни в процесі міжнародної взаємодії.

«У сфері Вашої компетенції – запобігання і припинення екстримізму, боротьба з тероризмом та сепаратизмом, подолання корупції, забезпечення інформаційної безпеки та багато іншого», – сказав він.

Також, перший заступник висловив окремі слова подяки і пошани ветеранам СБУ, що віддали багато сил і здоров’я нелегкій праці по захисту України.

На завершення урочистостей, очільник області, вручив за сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм відзнаки та цінні подарунки обласної державної адміністрації: підполковнику – Андрейку Василю Петровичу, лейтенанту – Ужевку Сергію Володимировичу та оголошено подяки майору – Бабію Дмитру Едуардовичу, лейтенанту – Громову Олександру Борисовичу.

«Нехай вірність присязі, мужність, повсякчасне прагнення вдосконалювати власну професійну майстерність, творчий підхід до вирішення оперативно-службових завдань, висока порядність неодмінно будуть запорукою нових вагомих внесків у справу захисту державної безпеки нашої Вітчизни», – додав Василь Процюк.