21.02.2018 — 11:26

Чемпіонат України з жиму лежачи

З 16 по 18 лютого у м. Коломия Івано-Франківської області відбувся чемпіонат України з жиму лежачи серед всіх вікових груп. Збірна команда Хмельницької області гідно представила наш край, у командному заліку серед дівчат та юніорок посіла другу сходинку п’єдесталу.

Майстер спорту України Антонюк Анастасія у ваговій категорії до 57 кг серед дівчат виборола золоту нагороду (результат 95 кг) та стала абсолютною чемпіонкою за коефіцієнтом Вілкса.

Параскевич Катерина у ваговій категорії до 72 кг серед дівчат виборола золоту нагороду (результат 95 кг) та за коефіцієнтом Вілкса стала срібною призеркою чемпіонату України.

Майстер спорту України міжнародного класу Шлопко Тетяна у ваговій категорії до 52 кг серед юніорок виборола золоту нагороду (результат 110 кг) та стала абсолютною чемпіонкою за коефіцієнтом Вілкса.

Параскевич Наталія у ваговій категорії до 63 кг серед жінок виборола срібну нагороду (результат 67,5 кг).

Заслужений Майстер спорту України Мельник Тетяна у ваговій категорії до 72 кг серед жінок виборола золоту нагороду (результат 150 кг) та за коефіцієнтом Вілкса стала срібною призеркою чемпіонату України.

Волосевич Олег у ваговій категорії до 120 кг серед чоловіків став шостим (результат 245 кг) та вперше виконав норматив Майстра спорту України.

Федерація пауерліфтингу Хмельницької області висловлює щиру подяку управлінню молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації за фінансову підтримку даного заходу.