23.02.2018 — 17:21

У військових комісаріатах Хмельниччини пройшли заходи «Єдиного стрілецького дня»

Сьогодні, 23 лютого, у військових комісаріатах Хмельницької області пройшли заходи «Єдиного стрілецького дня» з військовозобов’язаними організаційного ядра підрозділів територіальної оборони, які формуються військовими комісаріатами.

Начальник обласного військового комісаріату полковник Сергій Присяжнюк підкреслив, що захід є плановим і проводиться на виконання вимог Начальника Генерального штабу Збройних Сил України, Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України та з метою виконання Плану підготовки Хмельницького ОВК у 2018 році.

– До «Єдиного стрілецького дня» регулярно, для підвищення вогневої навченості, вдосконалення навичок у володінні стрілецькою зброєю, підвищення практичних знань з тактичної медицини, інженерної підготовки залучаються понад 200 військовозобовʼязаних із усіх районів регіону. Заняття проводяться на 4 навчальних полігонах Хмельницької області, – наголосив полковник Сергій Присяжнюк.

В місті Хмельницькому заняття відбулися на навчальній базі Національної академії Державної прикордонної служби України, за сприяння керівництва навчального закладу із залученням кваліфікованих інструкторів академії та офіцерів Хмельницького обласного військкомату. Заняття було розгорнуто на 9 навчальних точках, що дало змогу за більш короткий час надати максимальну інформацію для військовозобов’язаних.

Андрій Агєєв,

інформаційний відділ ЦДО МО України “Народна армія”