23.02.2018 — 18:33

Жіноча збірна команда Хмельниччини здобула перемогу на Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи

З 20 по 22 лютого 2018 року у м. Коломия Івано-Франківської області відбувся чемпіонат України з класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп. Збірна команда Хмельницької області вдало виступила на чемпіонаті. Збірна команда області юніорок посіла другу сходинку п’єдесталу, а збірна команда області жінок стала найсильнішою в Україні.

Результати виступів спортсменів були такими.

Кельбус Дарина серед дівчат у ваговій категорії до 63 кг виборола золоту нагороду (результат 67, кг).

Майстер спорту України Щавінська Тетяна в ваговій категорії до 47 кг серед юніорок виборола золото (результат 77,5 кг) та за коефіцієнтом Вілкса посіла друге місце чемпіонату України.

Майстер спорту України міжнародного класу Шлопко Тетяна у ваговій категорії до 52 кг серед юніорок виборола золото (результат 84 кг, рекорд України серед юніорок) та стала абсолютною чемпіонкою за коефіцієнтом Вілкса.

Мельник Ірина у ваговій категорії до 63 кг серед юніорок виборола бронзу (результат 77,5 кг).

Шевчук Богдан у ваговій категорії до 74 кг серед юнаків виборов бронзу (Результат 117,5 кг).

Майстер спорту України Яржемський Вадим у ваговій категорії до 74 кг серед юніорів став чемпіоном України (результат 165 кг).

Боднар Владислав у ваговій категорії до 83 кг серед юніорів виборов бронзову нагороду (результат 160 кг).

Повар Руслан ваговій категорії до 105 кг серед юніорів виборов бронзову нагороду (результат 177,5 кг).

Майстер спорту України Ткачук Катерина у ваговій категорії до 63 кг серед жінок виборола срібну нагороду (результат 90 кг).

Заслужений майстер спорту України Мельник Тетяна у ваговій категорії до 72 кг серед жінок стала чемпіонкою України (результат 102,5 кг).

Майстер спорту України Загоруйко Валентина у ваговій категорії до 84 кг серед жінок стала чемпіонкою України (результат 90 кг).

Майстер спорту України Кисіль Віктор у ваговій категорії до 74 кг серед чоловіків виборов срібну нагороду (результат 170 кг).

Майстер спорту України міжнародного класу Андрущенко Андрій у ваговій категорії до 93 кг серед чоловіків виборов звання чемпіона України (результат 207,5 кг) та за коефіцієнтом Вілкса став другим.

Ветерани спорту Столяр Володимир та Подокопний Вадим у ваговій категорії до 66 кг вибороли срібну та золоту нагороду (результати 85 кг та 100 кг відповідно).

Вітаємо спортсменів з вдалим виступом та бажаємо нових яскравих перемог на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях!

За інформацією Федерації пауерліфтингу Хмельницької області