05.03.2018 — 15:37

Майже сотня громадян звернулись до очільника області

Сьогодні, у перший понеділок березня, відбувся черговий особистий прийом голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука.

5 березня до очільника області звернулось 80 громадян задля отримання роз’яснень та допомоги у вирішені найрізноманітніших особистих питань.

Загалом, 60 заявників звернулись із проханням про отримання матеріальної допомоги на лікування, а також на дороговартісне лікування.

Крім цього, чимало питань стосувались вирішення питань земельного характеру. Заявникам надано роз’яснення щодо змін у законодавстві, зокрема щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад.

Також, у ході особистого прийому до Олександра Олександровича звернувся учасник АТО з питанням щодо можливості безкоштовного протезування ока та отримання допомоги на навчання. Заявнику надано рекомендації по вирішенню даних питань, а також надано доручення відповідним структурним підрозділам щодо термінового їх вирішення.

Разом з цим, Олександр Олександрович зазначив: «Питання даної категорії осіб вирішуватиму позачергово, адже саме Вам ми завдячуємо миром на спокійним життям наших громадян».

У ході прийому розглянуто питання нераціонального використання коштів Дунаєвецьою міською ОТГ та питання введення додаткового рейсу міжміських перевезень.

З усіх порушених питань заявникам надано консультації та роз’яснення. Питання, які потребують додаткового вивчення та часу на вирішення, перебуватимуть на особистому контролі голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука.