13.03.2018 — 14:20

Асоціації сприяння розвитку і співпраці “Ізраїль – Україна і країни СНД» запрошує фахівців Хмельниччини відвідати Ізраїль і взяти участь в роботі ювілейної 20-ї міжнародної виставки «Agritec – 2018»

З метою розвитку економічного і культурного співробітництва між Ізраїлем і Україною, Асоціації сприяння розвитку і співпраці “Ізраїль – Україна і країни СНД» (далі – Асоціація) в 2001р. розробила Програму регіонального економічного співробітництва «Ізраїль – Україна», орієнтовану на підприємства і компанії середнього і малого бізнесу. Програма схвалена і підтримується Посольствами Ізраїлю і України. Пріоритетними напрямками Програми є:

– сільське господарство та переробка с / г продукції;

– екологія, опріснення і очищення води;

– медицина, фармакологія і біотехнології;

– HI-TECH, телекомунікація та інші.

За минулий час Асоціація встановила регулярні контакти з рядом областей України (Полтавською, Херсонською, Вінницькою, Одеською, Черкаською та ін.). Делегації з цих областей відвідали Ізраїль і налагодили ділові відносини. Між рядом міст підписані договори про побратимство, встановлені культурні зв’язки з Ізраїлем.

У зв’язку з цим Асоціація запрошує фахівців Хмельниччини відвідати Ізраїль і взяти участь в роботі ювілейної 20-ї міжнародної виставки «Agritec – 2018». Тематика виставки присвячена основним питанням сільського господарства, продовольства та водопостачання. Виставка регулярно збирає десятки тисяч учасників і гостей з понад 70 країн світу. Тут можна зустрітися з провідними компаніями з усього світу. На виставку запрошені міністри, мери міст і голови регіонів і муніципалітетів; керівники найбільших компаній і холдингів; вчені, фахівці та консультанти в галузі сільського господарства з багатьох країн світу.

Протягом останніх двадцяти років міжнародна виставка «Agritec» перетворилася в одне із самих центральних і важливих зустрічей для керівників і фахівців сільськогосподарської галузі США, Європи, Азії та Африки. Спеціально для делегацій з України буде проведено додатковий семінар по найбільш актуальним питанням, що цікавлять їх. Також будуть організовані відвідування найуспішніших господарств і підприємств, проведені ділові та ознайомчі екскурсії.Під час бізнес туру керівники господарств матимуть унікальну можливість вирішення своїх проблем, знаходження потрібних для себе рішень і партнерів.

Заявки на участь надсилати на ім’я Віце-Президента Асоціації пана Алекса Сильницького не пізніше 30.03.2018 на електронну адресу: [email protected]

Тел .: + 972-54-480-7055

 З діяльністю Асоціації можна ознайомитися на сайті: www.israel-ukraine.com та www.israel-cis.com