15.03.2018 — 14:34

Відкрито виставку творів викладачів Чемеровецької дитячої художньої школи «Витоки натхнення і краси»

Стало гарною традицією у залі Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва презентувати творчість викладачів мистецьких шкіл області. Цього разу господарями виставкової площі стали 10 викладачів Чемеровецької дитячої художньої школи, які представили хмельничанам та гостям міста 60 художніх робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.  Це пейзажі,  портрети, натюрморти,  декоративний розпис, вишивка, різьблення деревини.

Мета виставки – активізувати творчий процес в художніх школах області, розкрити талант і показати професіоналізм та різнобарв’я майстерності педагогічних працівників, які відкривають юним художникам чарівний світ мистецтва. Подібні виставки дають можливість педагогам не тільки експонувати власні твори і демонструвати свої творчі досягнення, а й мати мотивацію щодо подальшого особистісного розвитку.

Серед авторів робіт як педагоги з великим досвідом роботи, так і зовсім молоді, але вже талановиті викладачі школи: Оксана Базелюк, Антоніна Голод, Вікторія Мамчур, Василь Панасюк, Любов Панасюк, Сергій Панасюк, Іван Похно, Наталя Савчук, Ілона Трачківська, Степан Харитонюк.

З вітальними словами до учасників виставки звернулися заступники директора Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, заслужені працівники культури України Олена Ільїнська та Таїсія Стан. В.о.директора Чемеровецької дитячої художньої школи Любов Панасюк розповіла про діяльність педагогічного та учнівського колективів навчального закладу, подякувала організаторам за надану можливість презентувати творчість викладачів школи у Хмельницькому.

У рамках відкриття виставки відбувся концерт викладачів Чемеровецької дитячої музичної школи, яку очолює директор Лідія Харкавлюк.

Приємною подією стало і нагородження переможців виставки-конкурсу подільського розпису «Скарби Поділля».

Виставка «Витоки натхнення і краси» буде демонструватись у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва з 14 березня по 28 березня 2018 року з 10.00 до 17.00 години щоденно (крім суботи та неділі). Запрошуємо всіх бажаючих! Вхід вільний.