23.03.2018 — 09:17

Book-фест “Час читати!”

Всеукраїнський тиждень дитячого читання “Книга в тренді!” розпочався в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. Book-фест “Час читати!” об’єднав читачів бібліотеки та успішних людей нашого міста. Розкривали секрети майстерності, розповідали, як досягти успіху у власній справі письменник Юрій Сорока, Заслужена артистка України Майя Онищук, ведучий телепрограми “Твій ранок” Євген Кухар. Відомі хмельничани повідали старшокласникам про роль книги та читання у їхньому житті.

Також підлітки мали нагоду особисто поспілкуватися з успішними людьми, отримати відповіді на запитання, які хвилюють дітей. Як повірити у себе? Як не зламатись на шляху до мети? В який ВУЗ краще вступати? Як переконати батьків, що адвокатом бути ти не хочеш?

Такі та безліч інших запитань обговорювали діти з запрошеними гостями. Гості запевнили читачів,щоб досягнути своєї мети та отримати результат потрібно не лише багато працювати, а й ніколи не втрачати можливостей, які дарує доля, брати від життя все і читати, читати, читати…

За інформацією обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка