29.03.2018 — 15:04

Олег Гуменний ознайомився із матеріально-технічною базою ВПУ №25

Під час чергового етапу конкурсу “Кращий за професією” серед електромонтерів, що проводиться Департаментом економічного розвитку, промисловості та інфраструктури спільно з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації з метою популяризації серед молоді робітничих професій, заступник голови облдержадміністрації Олег Гуменний ознайомився із матеріально-технічною базою Вищого професійного училища №25, на базі якого і проходив конкурс.

Під час імпровізованої екскурсії директор училища Олена Загика продемонструвала гостям навчально-виробничі майстерні, спортивну залу, розповіла про спеціальності, за якими навчальний заклад здійснює підготовку, а також про досягнення та передові методики навчання, що впроваджені у ВПУ №25.

 

Олег Гуменний мав змогу ознайомитися з роботами студентів та випускників навчального закладу, а також побувати на заняттях в окремих групах. Посадовець відзначив гарне матеріальне забезпечення навчального процесу та високий рівень підготовки фахівців.

Особливе захоплення викликали чудові роботи дітей, що отримують спеціальність “Живописець. Оформлювач вітрин, приміщень та будівель”, адже саме їх роботи прикрашають стіни навчального закладу, створюючи атмосферу затишку.

      “В училищі створено всі умови для того, щоб учні отримали якісну підготовку і могли по закінченню навчання працевлаштуватися та отримувати достойну заробітну плату,- зазначив Олег Вікторович. – Потрібно лише бажання дітей тут навчатися. Наше завдання – донести до них потрібну інформацію”.