02.04.2018 — 17:21

За вирішенням питань – до очільника області

Сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук провів особистий прийом громадян, під час якого мешканці області мали змогу звернутися до керівника за вирішенням наболілих питань.

Загалом на прийом звернулося 54 людини. Переважна кількість заяв стосувалася питання виділення матеріальної допомоги на лікування. З таким проханням до Олександра Олександровича звернулося 49 чоловік.

Окрім того, під час прийому порушувалися питання щодо забезпеченням житлом. Така проблема була порушена у трьох зверненнях: від учасника АТО, інваліда та родини, членами якої є двоє інвалідів. Олександр Корнійчук поінформував запитувачів, що обласна державна адміністрація не може безпосередньо вирішувати питання щодо забезпечення житлом, однак пообіцяв, що відповідні звернення будуть направлені від облдержадміністрації до відповідних органів влади.

Ще двоє мешканців Дунаєвеччини просили голову облдержадміністрації допомогти у вирішенні спірного земельного питання. Голова облдержадміністрації,  вислухавши їх, пояснив, що оскільки наразі конфліктне питання розглядається в судовому порядку, жодних важелів впливу на ситуацію обласна влада не має.

Усі звернення, що надійшли під час особистого прийому, будуть розглянуті у порядку, що передбачені законодавством, а заявники будуть поінформовані про результати розгляду.