03.04.2018 — 14:35

Волонтери Ізяславщини вирушили в поїздку на схід України із Великодніми подарунками для захисників країни

1 квітня, напередодні прийдешніх Великодніх свят, волонтери Ізяславського району вирушили у свою чергову поїздку із доставкою  Великодніх гостинців та матеріальної допомоги військовикам, що стоять захисниками свободи, незалежності та територіальної цілісності України на сході нашої держави.

Щоб зібрати Великодні гостинці на передову, та ще іншу важливу допомогу від жителів міста Ізяслав та сіл Ізяславського району й не тільки, волонтери району підійшли як завжди відповідально та злагоджено.

Так, на їх заклик активно відгукнулась небайдужа громадськість Ізяславщини, яка ціною власного часу, а інколи навіть статку, взяла на себе відповідальну місію підтримки Збройних Сил України. До збору великодніх подарунків  для земляків, котрі несуть військову службу на Сході України долучились і представники громадськості, трудові колективи організацій, підприємства та установи, релігійні громади району різних конфесій, колективи та учнівська молодь закладів освіти району, приватні підприємці, жителі населених пунктів Ізяславського району.  Спільні зусилля дали свій результат.

На схід нашої країни вправними господинями та господарями Ізяславщини до Великоднього столу було зготовано чимало  домашніх смаколиків, предметів особистої гігієни, шакарпеток та багато іншого.

Поблагословив у добру дорогу представників волонтерського руху району священник свято-Михайлівського храму міста Ізяслав Української Православної Церкви митрофорний протоієрей о.Іван Савєльєв.

Представники волонтерського руху району спочатку вирушили до міста Київ, де 2 квітня у свято-Варваринському приділі свято-Михайлівського храму свято-Михалівського Золотоверхого монастиря святійший Філарет, патріарх Київський і всієї Руси-України, предстоятель Української Православної Церкви Київськйи патріархат освятив та передав для українських воїнів на схід України 5000 великодніх пасок, які будуть доправлені волонтерами Києва, Київської області та Ізяславського району нашим захисникам на передову. Паски були придбані за підтримки благодійників міста Київ.

Завантаживши паски волонтери Ізяславського району разом із своїми побратимами–волонтерами Київщини  вирушили на схід до наших захисників із Великодніми подарунками.

За матеріалами Ізяславської райдержадміністрації