11.04.2018 — 14:14

Хмельниччина відправила на строкову військову службу до війська перших 98 призовників

Сьогодні, 11 квітня, із збірного пункту Хмельницького обласного військового комісаріату на строкову військову службу відправлено перших 98 призовників.

Начальник відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) – заступник військового комісара підполковник Олег Попович зокрема підкреслив, що із 98 юнаків 21 проходитиме службу в Окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького, 20 у 101-ій окремій бригаді охорони Генерального штабу і 57 хлопців відбудуть до 169-го навчального Центру для комплектування військових частин Сухопутних військ Збройних Сил України.

– Загалом, з Хмельниччини цієї призовної кампанії ми маємо доправити на строкову військову службу 705 чоловік, – зауважив підполковник Олег Попович. – У Збройних Силах України служитиме 405 юнаків, решта – 300 проходитимуть строкову військову службу у інших військових формуваннях – Державна служба спеціального транспорту, Державна прикордонна служба та Національна гвардія України. Крайня відправка до військпризовників з Хмельниччини запланована на 24 травня, – підкреслив офіцер.