18.04.2018 — 10:59

Учні професійно-технічних навчальних закладів міста з волонтерською місією відвідали Хмельницький геріатричний пансіонат для ветеранів війни і праці

За ініціативи Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді 17 квітня  лідери учнівського самоврядування та учні гуртка «Лідерство-запорука успіху» з благодійною місією відвідали Хмельницький геріатричний пансіонат для ветеранів війни і праці.

Але приїхали вони не з порожніми руками, учні на гурткових заняттях та в позаурочний час зібрали кошти на які придбали печиво, а також прихопили з собою  вживаний та новий одяг для людей поважного віку.

Гостей привітно зустріли завідувач та персонал відділення. Деякі бабусі і дідусі підходили до дітей, дякували за гостинці, розповідали про себе, своє життя, адже люди поважного віку не часто бувають у центрі уваги, тому прагнуть спілкування та моментів радості у їхньому самотньому житті. У кожного своя доля і шлях в цей заклад. Лише третина з них має родичів, але вони навідуються до них дуже рідко.

Завідувач, працівники та мешканці закладу від щирого серця подякували гостям за візит та запросили і надалі відвідувати їх. Хочеться побажати всім, хто не байдужий до проблем людей поважного віку, сили, здоров’я та терпіння.

Ю.Савчук – культорганізатор  ХДЦЕВУМ