05.04.2016 — 11:44

Представлено Концепцію реформування системи охорони здоров`я в Україні

IMG_21594 квітня з подільськими медиками зустрівся  Надутий Костянтин Олександрович  – помічник народного депутата України Олега Мусія, заступник голови Всеукраїнського лікарського товариства, член правління асоціації сімейних лікарів України з питань розвитку первинної медико-санітарної допомоги та  формування системи громадського здоров’я України. Його лекція була присв’ячена розвитку первинної медико-санітарної допомоги.

IMG_2158Костянтин Олександрович презентував учасникам Концепцію реформування системи охорони здоров`я в Україні. Лектор зацентрував увагу присутніх на тому, що в Європі йдеться про збагачення сімейної медицини новими формами обслуговування із залученням фахівців. Доповідач повідомив, що триває робота над законопроектом «Про заклади охорони здоров’я та медичне обслуговування», який комплексно охоплює регулювання діяльності закладів охорони здоров’я, у тому числі запровадження лікарського самоврядування.

В конференц-залі Департаменту охорони здоров’я  були присутні керівники ЦПМСД та лікарі первинної ланки. Після закінчення лекції  лікарі мали можливість задати питання та почути відповіді від лектора.

 

 

За матеріалами Департаменту охорони здоров’я ОДА