18.04.2018 — 16:01

Нацгвардійці – на сторожі правопорядку

Військовослужбовці військової частини 3053 Національної гвардії України міста Хмельницького, протягом поточного місяця  під час спільного несення  служби з Національною поліцією з охорони громадського порядку в місті своїми вмілими та чіткими діями  затримали та притягли до адміністративної відповідальності – 35 осіб, до кримінальної відповідальності – 8 осіб.

Зокрема, військовослужбовці Нацгвардії забезпечували спокій містян під час святкування Великодня, несучи службу у місцях масового скупчення людей.

До прикладу, Великодньої ночі, 07.04.2018, військовий наряд отримав виклик від чергового Національної поліції. Прибувши на місце, військовослужбовці виявили підозрілого чоловіка. Провівши поверхневу перевірку, виявили в нього набої 7.62 мм. Порушника було передано працівникам поліції за підозрою у порушенні ст.263 ККУ .

12.04.2018 року під час несення служби на маршруті патрулювання нацгвардійці помітили чоловіка, який своєю поведінкою  викликав підозру. В ході проведення поверхневої перевірки в нього виявили  згорток з порошковою речовиною невідомого походження. Порушника було передано працівникам поліції за підозрою в порушенні ст.309 ККУ.

За інформацією військової частини 3053 Національної гвардії України