23.04.2018 — 12:07

Учасники семінару-наради ознайомилися із сучасними підходами до управління охороною праці, впроваджені ТОВ «Манн+Хуммель Фільтрейшн Текнолоджі Україна»

В рамках проведення в області у 2018 році заходів до Дня охорони праці, який відповідно до Указу Президента України відзначається щорічно 28 квітня у Всесвітній день охорони праці, відбулася семінар – нарада, організована управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області на базі ТОВ «Манн+Хуммель Фільтрейшн Текнолоджі Україна» (м. Красилів).

Участь в нараді взяли заступник голови облдержадміністрації Валерій Олійник, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Сергій Кіндзерський, директор ТОВ «Манн+Хуммель Фільтрейшн Текнолоджі Україна» Олег Будяй та страхові експерти з охорони праці відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області.

Учасники заходу обговорили роль держави в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, а також завдання та функції, що покладені на управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області в частині профілактики страхових випадків».

Окремо присутні мали можливість ознайомитися безпосередньо з виробничим процесом на підприємстві ТОВ «Манн+Хуммель Фільтрейшн Текнолоджі Україна», а також побачити, які сучасні підходи до управління охороною праці впроваджено на цьому виробництві.

За інформацією управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області