01.04.2016 — 11:24

«Усі ми діти твої, Україно!»

IMG_449131 березня у Теофіпольському районі Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Концертна програма пройшла під гаслом: «Усі ми діти твої, Україно!». До участі у концерті були представлені номери хореографічного, вокального, інструментального, літературно-мистецького та фольклорного жанру.

Достойні композиції показали танцювальні колективи «Віночок» (керівник Наталія Гоцка) та «Вікторія» (керівник Іванна Зінчук). Приємно вразили своєю майстерністю «Дитячий духовий оркестр» (керівник Володимир Гуменюк) та юний баяніст Владислав Муляров (керівник Василь Паранюк). Милозвучність вокальних номерів продемонстрували Валентина Мельничук (керівник Галина Стаднік) та Ліза Комісарук (керівник Олександр Шевчук). На достойному рівні було представлено художнє читання у виконанні Олександра Рижука (керівник Мар`яна Рижук).

IMG_4512В рамках огляду-конкурсу проходила виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. До розгляду журі було представлено 100 робіт з 22 технік. Під час виставки було проведено 5 майстер-класів з технік квілінг, ізонитка, паперова пластика, народна лялька, вироби з стрічок.

Журі у виступах конкурсантів достойно оцінило художній рівень репертуару, виконавську майстерність, сценічну культуру, музичне виконання та супровід, постановку номерів.

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді