25.04.2018 — 16:29

Збудований «з нуля» енергоефективний ЦНАП відкрився у Полонській ОТГ

Сьогодні, 25 квітня, у Полонській об’єднаній територіальній громаді відбулися урочистості з нагоди відкриття Центру адміністративних послуг. До створення Центру долучилися українські та шведські експерти Програми “U-LEAD з Європою”, які надали допомогу в інституційному створенні ЦНАП, інтер’єру приміщення, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням.

Завдяки новому ЦНАП понад 43 тисячі жителів громади та району отримали доступ до якісних адмінпослуг. У ЦНАП працюватимуть 12 спеціалістів, які пройшли навчання з підвищення кваліфікації, спеціально розроблене експертами Програми. Плата за надані послуги надходитиме до бюджету громади.

У значній для всієї громади події взяли участь та привітали присутніх з його відкриттям представники міжнародного проекту «U-LEAD з Європою», посольства Швеції в Україні, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, обласної ради та облдержадміністрації, ГТУЮ, районної влади та ОТГ.

Полонський ЦНАП став ще одним прикладом ефективного партнерства між громадою та міжнародною донорською програмою. Спеціалісти ЦНАП пройшли навчальні тренінги для підвищення кваліфікації спеціально розроблені в рамках програми.

Співпраця з Програмою “U-LEAD з Європою” стала надзвичайно корисною для області, адже це дає змогу не лише відкривати сучасні та комфортні центри надання адміністративних послуг, де мешканці зможуть отримати послуги якісно та зручно, а й дозволяє громадам отримати досвід роботи з міжнародними партнерами.

Завдяки відкриттю в м.Полонному сучасного ЦНАП жителі громади та району матимуть можливість швидко отримати всі послуги, які надає держава і вирішити будь-які земельні, майнові питання, зареєструвати місце проживання і ще багато інших питань.

За інформацією Полонської райдержадміністрації