25.04.2018 — 16:41

XVI Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»

З 6 по 8 листопада 2018 року у м. Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) триватиме XVI Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Захід відбудеться згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, організаторами є Міністерство енергетики та вугільної промисловості України та ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

У форматі Форуму:

• Галузева експозиція «ПЕК України» презентує здобутки та стратегічні перспективи розвитку державних компаній паливно-енергетичного комплексу

• XVI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості — 2018» демонструватиме вітчизняні та іноземні зразки енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникову продукцію, засоби автоматизації для різних сфер застосування.

• ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «МINING INDUSTRY ЕХРО — 2018» представлятиме сучасну бурову, кар’єрну, прохідницьку техніку та інструмент, гірничозбагачувальне обладнання, гірничий транспорт, а також системи автоматизації та життєзабезпечення для гірничодобувної та вугільної промисловості.

• III Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО — 2018»

презентуватиме ефективні технології, обладнання і послуги для розвідки, видобутку, транспортування, переробки та зберігання нафти та природного газу.

• Ділова програма (у форматі засідань, конференцій, семінарів, «круглих столів») створить умови для фахового обговорення функціонування та розвитку ПЕК.