26.04.2018 — 09:37

Управління Держпраці: нагороджено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей»

25 квітня відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей».

Нагадаємо, що впродовж січня-лютого на Хмельниччині тривав обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей». На журі було покладено нелегке завдання – серед 1122 дитячого малюнку обрати найкращі роботи у трьох вікових категоріях від 6 до 18 років. Як результат обрано 18 найкращий малюнків.

Хочеться відмітити, що усі дитячі малюнки індивідуальні, вражають, як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Вражає й творча уява дітей, які відображають своє бачення тематики конкурсу за допомогою різних технік і прийомів. Також дуже радує, що діти у своїх роботах показують чудові знання правил безпеки.

Управління Держпраці у Хмельницькій області та соціальні партнери дякують усім учням, вихованцям навчальних закладів, будинків творчості Хмельниччини, які активно долучилися до участі в акції «Охорона праці очима дітей» і це вкрай важливо, оскільки головна мета конкурсу полягає не у визначенні кращих малюнків, а у формуванні культуру безпеки праці майбутнього працівника.

Від організаторів конкурсу на обласному рівні, а саме – від Управління Держпраці у Хмельницькій області переможці Конкурсу отримали почесні відзнаки.

Організатори Конкурсу дякують роботодавцям, які проявили ініціативу та долучилися до нагородження переможців конкурсу «Охорона праці очима дітей», а саме, ТОВ «Будівельний Альянс Груп», ДП «Подільський ЕТЦ», ТОВ «Український кристал» та Навчально-методичний центр «Охорона праці», які подарували дітям фірмові подарунки, солодощі, іграшки, канцтовари, набори для творчості.