06.04.2016 — 15:39

Ще ближче на один крок до великої науки…

12 Життя – надзвичайно складна річ, і не кожного дня трапляються перемоги. Тому для молодої людини, яка тільки починає шлях професіонала, що займається інтелектуальною діяльністю треба пройти нелегкий шлях до перемоги.

Продовжують радувати переможними результатами учні Хмельницького територіального відділення МАН України, учасники ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у відділеннях історії та мовознавства, які з 01 по 04 квітня 2016 року боролися, вчилися, долали труднощі і не здавалися, йшли тільки вперед. 

У відділені “Історія” стали переможцями:IMG_0514

Маслов Богдан Олександрович, учень 11 класу Хмельницького навчально-виховного комплексу №10 – ІІІ місце, у секції “Всесвітня історія”, науковий керівник, Дяченко Аліна Михайлівна, вчитель історії.

IMG_0515Власюк Олександр Іванович, учень 10 класу Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу №16 у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та колегіуму – ІІІ місце, у секції “Історія України”, науковий керівник, Ващук Дмитро Петрович, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник, вчитель історії.

У відділені “Мовознавство” стала переможницею Кобильник Анастасія Олександрівна, учениця 11 класу Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа І ступеня, гімназія” імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука – ІІІ місце, у секції “Англійська мова”, науковий керівник, Суходольська Ірина Юріївна, вчитель англійської мови.IMG_0513

Вітаємо з перемогою та маємо надію, що все побачене, почуте і пережите під час інтелектуального змагання стане для майбутніх істориків та мовознавців неабияким стимулом для руху до нових вершин – у науці і в житті.