04.05.2018 — 14:50

Команда Нетішинського КЮТ повернулася додому з перемогою

Команда Нетішинського КЮТ повернулася з останніх відбіркових змагань зі спортивної радіопеленгації, що проходили в м. Суми з 27.04-01.05.18. Так, Петровська Олена, яка протягом трьох відбіркових стартів не раз підіймалася на п′єдестал пошани, першим номером відібралася до складу Національної збірної команди юнаків та захищатиме честь країни на чемпіонаті світу в Чехії.

Досить високі результати показали і інші члени команди.  Власюк Юля двічі виборювала перші місця, в одній із дисциплін була третьою та виконала високий спортивний розряд «Майстер спорту України».  В Юлі попереду ще двоє відбіркових змагань, на яких вона виборюватиме місце в Національній збірній команді України серед юніорів, щоб захистити  честь країни в Кореї на чемпіонаті Світу серед юніорів.

Також слід відмітити Дебопре Ярослава, який був другий в вправі «радіоорієнтування» та Петровську Яну, яка на діапазоні 144 МГц була найсильнішою. Шпинов Даніл та Білаш Жанна, які тільки розпочали сезон “полювання”, незважаючи на важкі дистанції та сильно пересічену місцевість, справилися з поставленим завданням і показали хороші  результати.

Вітаємо учасників змагань та бажаємо їм успіхів.