07.05.2018 — 09:02

Відбулася нарада директорів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

4 травня за участю заступника голови облдержадміністрації Валерія Олійника відбулась нарада для директорів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, закладів соціального обслуговування, керівників структурних підрозділів (які проводять соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю) відповідних комунальних закладів органів місцевого самоврядування, які утворилися у результаті об’єднання територіальних громад. Всього в нараді взяли участь 45 учасників.

Валерій Олійник окреслив досягнення Хмельницької області в рамках проведення децентралізації, перспективи надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, які опинились у складних життєвих обставинах в області.

На нараді розглянуто питання щодо реалізації обласної програми надання соціальних послуг центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальними закладами на 2018 – 2022 роки, пошук кандидатів у патронатні вихователі, наставники, прийомні батьки, батьки-вихователі та роль центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, комунальних установ у проведенні деінституалізації.

Також учасники заходу підвели підсумки роботи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, комунальних закладів об’єднаних територіальних громад за І кварталі 2018 року.

За інформацією Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді