16.05.2018 — 09:50

Хмельницькі бойові самбісти повернулись з чемпіонату України з нагородами

11-13 травня у м. Києві у спортивно-розважальному комплексі «Рестоград-Імперія» пройшов чемпіонат України з бойового самбо серед чоловіків та юніорів. У змаганнях взяли участь 177 спортсменів з 16 областей України. Збірна команда Хмельницької області посіла друге загальнокомандне місце серед юніорів та четверте загальнокомандне місце серед чоловіків!

Результати виступу Хмельницьких самбістів: Мартинюк Микола – 2 місце, до 82 кг серед чоловіків (СК «Буревісник» виконав норматив МСУ), Чекман Михайло – 2 місце, +90 кг серед юніорів(СК «Комбат»), Гнатів Данило – 3 місце, до 82 кг серед юніорів(СК «Комбат»),  Маркаров Роберт – 3 місце, до 90 кг серед юніорів (СК «Комбат»).

Керівництво Хмельницької обласної федерації бойового самбо в особі президента Марчука Олександра Івановича, почесного президента Агаркова Миколи Миколайовича та начальник управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Клімов Володимир Ілліч вітають спортсменів та тренерів з успішним виступом на Чемпіонаті України з бойового самбо!

Спортсменів підготували: Марчук Олександр, Рудіч Олег, Будзихівський Вадим, Дмитрач Дмитро та Худецький Вадим.