04.06.2018 — 10:15

Чемерівці відзначили День міста

02 червня Чемерівці відзначили День міста. Щоб висловити слова вітання до урочистих заходів долучились голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, народні депутати України Олександр Герега та Андрій Шинькович, керівництво району, депутати обласної ради, громадськість, делегації з сусідніх районів.

У ході урочистостей на центральній площі селища відбувся флешмоб «Сьогодні – спорт, завтра – майбутнє» за участі учнівської молоді.

Не менш важливим стало відкриття оновленої дитячої спортивної школи та міського скверу. У останньому, оновлено ландшафтну зону, а на алеї окреслено надписи з назвами населених пунктів, які увійшли до об’єднаної територіальної громади. Крім цього, у сквері всі відпочиваючі можуть скористатись безкоштовним Wi-Fi.

Вітаючи чемерівчан із святом очільник області відзначив щирість, гостинність та талановитість людей, які своєю працею примножують здобутки громади, сприяють її розвитку.

Вадим Миколайович побажав процвітання, благополуччя та добробуту кожній родині.

“Мені дуже приємно сьогодні разом з вами святкувати день Чемерівців, приємно передати вітання вам і від Президента України Петра Порошенка. Чемеровецька об’єднана територіальна громада – це яскравий приклад того, що реформа децентралізації справді створена для покращення рівня життя людей. Ви разом із місцевою владою вже зуміли досягнути певних результатів за досить недовгий проміжок часу, і  я переконаний, що надалі змін буде ще більше. Адже сьогодні над реформами працює і Президент України, і Уряд, і народні депутати, величезний внесок у реалізацію програм вносите і ви”, – зазначив Вадим Миколайович.

Гарного настрою присутнім додали музичні вітання у виконанні оркестру Хмельницької Національної академії прикордонної служби, учасник шоу «Україна має талант» Олександр Кварта, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів саксофоністів Дмитро Ткач, художні номери народного ансамблю пісні і танцю факультету мистецтв Хмельницької гуманітарної – педагогічної академії «Співуче джерело».