11.04.2016 — 17:15

Білогірчанина Романа Сливоцького нагороджено орденом “За мужність” III ступеня

DSC_0680Військова служба в  АТО – це вже подвиг, адже звичні до мирного ритму життя люди беруть у руки зброю, щоб захистити рідну державу та нас з вам. Там, на війні, зовсім іншого значення набувають  усі  людські якості, бо іноді вчасно надана допомога, плече товариша поряд, зосередженість та миттєва реакція в екстремальних ситуаціях на вагу життя.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Указом Президента України Петра Порошенка від 16 лютого 2016 року №47/2016 «Про відзначення державними нагородами України» учасник бойових дій в зоні антитеростичної операції, старшого солдата Сливоцького Романа Володимировича нагороджено орденом “За мужність” III ступеня.

DSC_0724Високу нагороду в присутності учнів та вчительського колективу Білогірського НВК Роману Сливоцькому вручили голова районної державної адміністрації Роман Муляр, голова районної ради Василь Мельник та військовий комісар Білогірського РВК Ігор Новосядлий  подякувавши йому за службу та вірність Батьківщині.

За матеріалами Білогірської РДА