05.06.2018 — 17:32

З 04 по 08 червня 2018 року в Україні стартував Український індустріальний тиждень. Так, 6.06.18 о 10.00 (к.114) відбудеться відбудеться зазначений регіональний захід

З 04 по 08 червня 2018 року в Україні стартував Український індустріальний тиждень, який відбувається за підтримки Мінекономрозвитку, громадських та професійних об’єднань.

Так, 6.06.18 о 10.00 (к.114) відбудеться відбудеться зазначений регіональний захід.

Український індустріальний тиждень – включає в себе серію регіональних заходів, які будуть реалізовані при підтримці Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ за моделлю Європейського індустріального дня (EU Industry Day).

Цей Проект дозволить українським компаніям у регіонах продемонструвати свій потенціал у сфері індустріального розвитку, вибудувати діалог із державними структурами та окреслити можливості співпраці з європейськими партнерами. Органи державної влади, в свою чергу, матимуть можливість отримати якісний зворотній зв’язок з метою ефективного формування та реалізації промислової політики як у своєму регіоні, так і в країні в цілому.

До діалогу запрошено керівників потужних підприємств, а саме: ПАТ «Укрелектроапарат», ТОВ «Красилівагромаш», ТОВ «Модуль-Україна», Кам’янець-Подільський ПАТ «Гіпсовик», ТОВ «Тін Імпекс», ПАТ ХЗКПУ «Пригма-Прес» та ПрАТ «Деражнянський молочний завод».

Усі конкретні пропозиції, що отримають підтримку учасників заходу, будуть внесені до проекту Стратегії розвитку промисловості, яку розробляє Мінекономрозвитку, та відповідного Плану заходів до Стратегії.