11.04.2016 — 17:36

Відбулася зустріч з Радником Начальника Генерального штабу Збройних сил України

DSC_0094Сьогодні голова обласної ради Михайло Загородний разом із першим заступником голови облдержадміністрації Василем Процюком зустрілися з Радником Начальника Генерального штабу Збройних сил України Альоною Вербицькою.

За словами Радника, метою зустрічі є інформування представників місцевої влади, громадськості, засобів масової інформації та інших зацікавлених інституцій щодо особливостей функціонування Збройних сил України, щодо заходів, які вживаються військовим керівництвом для встановлення ефективної співпраці з органами місцевого самоврядування, неурядовими та волонтерськими організаціями і місцевими громадами, порядку вирішення проблем, які виникають в організації соціального захисту військовослужбовців – учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

Як розповіла Альона Вербицька, наразі вона займається збором інформації про проблеми військовослужбовців та їх сімей по всій Україні, а також розв’язанням нагальних питань у найкоротші строки. Одним з напрямків візиту є налагодження співпраці із волонтерами, проведення просвітницької роботи серед населення щодо військової служби.

Михайло Загородний подякував Радникові Начальника Генерального штабу Збройних сил України Альоні Вербицькій за візит, а також поінформував, що Хмельниччина – у числі перших з набору чоловіків на військову службу за контрактом Збройних сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.

Як зазначив військовий комісар області Сергій Присяжнюк, вирішенню нагальних питань у сфері військової служби сприяє є постійна співпраця та підтримка з боку обласної ради та облдержадміністрації.

За матеріалами прес-служби обласної ради