12.04.2016 — 14:32

«Омріяна юність»

фото на конкурс Омріяна юність ХДЦЕВУМТрадиційно навесні Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді, з метою виявлення талановитих та обдарованих учениць, розкриття творчого потенціалу та естетичних смаків, виховання любові до обраної професії та рідного краю, проводить обласний заочний конкурс «Омріяна юність» серед учениць ПТНЗ.

Приємно, що конкурс «Омріяна юність» набуває дедалі більшої популярності, цьогоріч на розгляд журі були представлені  роботи учасниць з 26 професійно-технічних навчальних закладів області. Конкурсантки продемонстрували свою вроду, захоплення, мрії та любов до обраної професії у номінаціях: короткий біографічний нарис та фотографії на теми: «Я дівчина, а отже Я вродлива»,  «Професія – моє майбутнє», «Захоплення і мрії».

Дівчина вродливаЖурі конкурсу відзначило активну роботу професійно-технічних навчальних закладів області, щодо розкриття творчого потенціалу та формування престижу обраних професій серед учениць. Відповідно до рішення журі у номінації «Кращий біографічний нарис» за вміння володіти мистецтвом художнього слова, образність та відповідність заданій тематиці дипломом І-го ступеня Департаменту освіти і науки  нагороджена Костінська Юліяучениця ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей», дипломом ІІ-го ступеняБоголюбська Іоаннаучениця ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницький», дипломом ІІІ-го ступеняЦимбалюк Христина – учениця Вищого професійного училища №38 смт. Гриців.

Кращі фотороботи експонуватимуться на виставках у Департаменті освіти і науки обласної державної адміністрації та ХДЦЕВУМ.

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді бажає усім учасницям конкурсу натхнення, творчих злетів та професійних успіхів.

За матеріалами Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді