08.06.2018 — 18:24

48 тис дітей шкільного віку будуть забезпечені оздоровленням та відпочинком цього року, – В.Лозовий

Сьогодні, 8 червня, голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий взяв участь в урочистому відкритті I зміни відпочинку у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» ТОВ санаторій «Лісова пісня» Кам’янець-Подільського району.

Вітаючи перших відпочиваючих Вадим Миколайвич побажав діткам повноцінно відпочити та отримати масу вражень, адже попереду ще є навчання. «Відпочивайте та насолоджуйтесь кожною миттю, набирайтесь сил та натхнення на майбутні звершення», – зазначив Вадим Лозовий.

Разом з цим, очільник подякував працівникам закладу, які доклали усіх зусиль, щоб діти почувались у безпеці та відпочивали у комфортних умовах.

Після відкриття голова обласної державної адміністрації оглянув умови проживання дітей, харчоблок та територію табору.

Цьогоріч, за кошти обласного бюджету заплановано фінансування на відпочинок  у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» ТОВ санаторій «Лісова пісня» у I зміні з 1 червня до 21 червня – 150 дітей, у III зміні з 19 липня до 8 серпня відпочиватимуть 80 дітей.

Крім цього, на оздоровлення та відпочинок дітей направлено до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Салют» см.Коблеве, Миколаївська область у I зміну з 1 червня до 21 червня – 148 дітей На II зміну з 24 червня по 11 липня буде направлено 122 дитини.

У позаміському закладі оздоровлення та відпочинку ТОВ «Дністровська чайка» відпочивають 168 дітей, які виховуються в інтернат них закладах області. На II зміну з 19 червня по 09 липня буде направлено 50 дітей, на III зміну з 20 липня до 9 серпня – 205 дітей, на IV зміну з 11 серпня до 31 серпня – 205 дітей.

Довідково: У цьому році планується забезпечити оздоровленням 48 тис. дітей шкільного віку.

Уже проведені тендерні процедури та закуплено 460 путівок до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дністровська чайка», 230 путівок – до «Еко Ленд» ТОВ «Лісова пісня», 270 путівок –  до «Салют» см.Коблеве, Миколаївської області.