10.06.2018 — 10:31

Більше 400 учасників змагалися на Спартакіаді серед державних службовців Хмельниччини

9 червня управлінням молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації спільно з міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях та Хмельницькою обласною організацією профспілки працівників державних установ було проведено спартакіаду серед державних службовців Хмельницької області, присвячену 100-й річниці Всеукраїнської державної служби.

Майже 20 років на Хмельниччині проводиться обласна спартакіада серед державних службовців,  мета якої популяризація  фізичної культури  та здорового способу життя, як важливих чинників  зміцнення здоров’я.

Цьогоріч, участь у Спартакіаді прийняли більше 400 учасників з 26 команд районів та міст області, а також спортсмени головних управлінь. Змагання проходили в п’яти видах спорту – волейбол, теніс настільний, фут зал, шашки, шахи.

Привітали учасників спортивного заходу та побажали успіхів у змаганнях керівник апарату адміністрації Юрій Бирка та заступник голови адміністрації Валерій Олійник.

Варто відзначити, що останні 2 роки  збірна команда державних службовців  Хмельницької області  була найсильнішою на Всеукраїнській спартакіаді  серед збірних команд  держслужбовців України.

Переможцями та призерами Спартакіади серед державних службовців  Хмельницької області 2018 року стали:

серед районів

І – Кам янець-Подільський район;

ІІ – Дунаєвецький район;

ІІІ – Деражнянський район.

серед обласних управлінь

І – Головне управління державної казначейської служби;

ІІ – Головне територіальне управління юстиції;

ІІІ – Головне управління пенсійного фонду.

Зокрема, переможцями з тенісу настільного серед жінок стали – Головне управління державної казначейської служби; серед чоловіків – Управління західного офісу держаудитслужби.

З шахів у жінок перемогу виборов Новоушицький район, а у чоловіків – Головне управління пенсійного фонду.

У шашках найкращими були серед жінок – Головне управління державної казначейської служби, у чоловіків – Новоушицький район.

Переможцями з волейболу став Віньковецький район, а у футзалі найкращою була команда Головного територіального управління юстиції.

Всі переможці нагороджені кубками та грамотами. Учасники Спартакіади отримали заряд бадьорості і оптимізму та продемонстрували свої вміння та навики у зазначених видах спорту.