12.06.2018 — 14:26

В області триває ремонт доріг місцевого значення

Управління регіонального розвитку та будівництва обласної державної адміністрації інформує,  що в області тривають роботи з ремонту доріг місцевого значення.

Зокрема, у зв’язку із здачею в експлуатацію деяких ділянок доріг загального користування місцевого значення у Шепетівському та Красилівському районі, 08 червня начальник управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації  Олексій Дьома спільно з директором державного підприємства „Служба автомобільних доріг” Сергієм Матусом здійснили виїзд для перевірки якості виконання робіт.

Одна з доріг – О-231903 Хутір-Климентовичі. На цьому автошляху  здійснювався ремонт двох окремих ділянок по 0,5 км. Сума договорів на виконання робіт склала 2 567,4 тис. грн., роботи виконувало ПП «МВМ-13».

Також Олексій Дьома перевірив завершення робіт з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-231909 Броники – Конотоп. Протяжність ділянки ремонту 2,2 км,  сума договору на виконання робіт склала 2 820,8 тис. грн.,  роботи виконувало ПП «МВМ-13». Роботи на даній ділянці дороги включали в себе проведення ямкового ремонту, укладання двох шарів асфальтобетону та влаштування укріплених узбіч.

Олексій Дьома наголосив, що питання якості виконання ремонтних робіт перебувають на особистому контролі голови облдержадміністрації Вадима Лозового, і будь-які порушення у технологіях чи термінах виконання робіт фірмами-підрядниками є неприпустимими.

За інформацією управління регіонального розвитку і будівництва облдержадміністрації