14.06.2018 — 11:17

Нетішинські спортсмени достойно представили збірну команду України на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації

Нещодавно поблизу м. Кишинів, Молдова, проходив чемпіонат Європи серед дорослих, юніорів та юнаків зі спортивної радіопеленгації. В складі збірної команди України честь країни захищали й нетішинські спортсмени.

В програму змагань входило чотири вправи: спринт, радіоорієнтування та дві класичні дистанції на д.145 МГЦ та 3,5 МГЦ. Петровська Єлєна (категорія Ж14) виборола три золота, Петровська Яна (Ж19) має в своєму архіві одне золото та три срібні медалі, Власюк Юля (Ж19)  – два золота, срібло та бронзу. Високі результати показали і інші вихованці НетішинськогоКЮТу, а саме Бєлаш Жанна, Шпинов Даніл та Железняк Іван. За можливість взяти участь в змаганнях такого високого рівня завдячуємо керівництву Клубу «Юний технік» та  виконавчому комітету Нетішинської міської ради.

Окрему подяку учасники змагань висловлюють управлінню молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, та особисто Клімову В.І., за розуміння та постійну  фінансову підтримку для участі в відбіркових змаганнях та навчально – тренувальних зборах, результатом яких  є високі показники на чемпіонатах Європи та світу.

Сподіваємось і на подальшу підтримку та співпрацю, адже попереду чемпіонат світу серед юнаків (Чехія) та чемпіонат світу серед юніорів (Корея).