13.04.2016 — 10:46

Відкриття маршруту «Хмельницький – Видрові Доли»: бути чи не бути?

IMG_1111Обговорення даного питання відбулося за участі представників облдержадміністрації, Хмельницької райдержадміністрації з керівництвом дачного масиву «Видрові Доли» та перевізниками.

Нагадаємо, що під час особистого прийому громадян до першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка звернулася жителька м. Хмельницький, яка має земельну ділянку в дачному масиві «Видрові Доли» з проханням у відкритті маршруту загального користування «Хмельницький – Видрові доли».

Олег Гуменний зазначив, що у зв’язку із приєднанням садівничих товариств «Видрові Доли» до Лісогрінівецької об’єднаної територіальної громади існує можливість відкриття маршруту загального користування із заїздом до садівничих товариств та відправленням з автостанції.

Під час наради представники об’єднання садівничих товариств масиву «Видрові Доли», а саме: «Рассвет», «Моноліт», «Роднік», «Нива-2», «Нива-3», «Строітєль», «Будівельник», «Будівельник-2», «Діброва-1», «Дружба», «Зірка» одноголосно підтримали діючих перевізників, що здійснюють регулярні спеціальні перевезення на замовлення до масиву «Видрові Доли», а от представник Олешинської сільської ради підтримала ініціативу відкриття маршруту загального користування.

Вадим Ващук – начальник відділу архітектури та землеустрою Лісогрінівецької об’єднаної територіальної громади зазначив, що на даний час готується Генеральний план об’єднаної територіальної громади з урахуванням садівничих товариств розташованих на території громади, планується його закінчити до кінця поточного року. Після затвердження Генерального плану буде можливість відкрити маршрут загального користування.

IMG_1110Вирішено доручити:

-Хмельницькій райдержадміністрації опрацювати питання пасажиромісткості транспортних засобів, виконуючих регулярні спеціальні перевезення на замовлення до масиву «Видрові Доли», відповідно до пасажиропотоку та вартості квитка відповідно до протяжності маршруту.

-Управлінню Укртрансбезпеки у Хмельницькій області вивчити питання технічного стану транспортних засобів діючих перевізників та забезпечити їх стан до вимог чинного законодавства.