15.06.2018 — 17:47

Автомобіль для надання невідкладної допомоги та транспортування важкохворих в спеціалізовані заклади тепер є у Старокостянтинівській ЦРЛ

Досі, при необхідності перевезення хворого із одного стаціонару до іншого та при екстреній госпіталізації Старокостянтинівські медики користувались послугами реанімобілів із обласного центру, автомобілями служби екстренної медичної допомоги.

Сьогодні, у переддень професійного свята – Дня медичного працівника, голова районної державної адміністрації Сергій Фесун та голова районної ради Михайло Яснюк урочисто вручили ключі від реанімобіля головному лікарю центральної районної лікарні Володимиру Стіхарєву. Автомобіль Mercedes, обладнаний необхідним медичним обладнанням для транспортування хворих, придбаний за кошти, виділені з районного бюджету в сумі 450 тисяч гривень.

Голова районної державної адміністрації Сергій Фесун привітав медичних працівників із гарною подією, та висловив переконання цей автомобіль служитиме на благо мешканців нашого краю та допоможе врятувати не одне людське життя.