13.04.2016 — 15:11

Виїзний прийом громадян у Хмельницькому районі

IMG_0237Сьогодні, перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк здійснив виїзний прийом громадян у Хмельницькому районі. Участь у прийомі взяли керівництво району, а також керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Місцеві жителі мали змогу звернутися до обласного очільника як з суспільними, так і особистими проблемними питаннями.

Клопотання прибужан стосувалися виділення земельних ділянок учасникам АТО, надання матеріальної допомоги на лікування, проведення освітлення вулиць у с.Малашівці. Звертались й з приводу надання роз’яснення щодо необхідності врахування державних інтересів при розроблені детального плану території.

Також за допомогою у вирішенні проблемних питань до посадовця звернулись представники громадської організації «Спілка ветеранів АТО, учасників бойових дій та волонтерів Хмельницького району». Зокрема, піднімались питання щодо відмови окремих водіїв у пільговому перевезені учасників АТО, некоректної поведінки цих водіїв, заміни транспортного засобу, який курсує за маршрутом «Хмельницький – Карпівці» на більш пасажиромісткий.

Усі громадяни, які звернулись до першого заступника голови облдержадміністрації, отримали роз’яснення щодо вирішення зазначених питань. Звернення, що потребують додаткового вивчення, будуть передані відповідним структурним підрозділам як облдержадміністрації, так і райдержадміністрації. Про результати заявників буде поінформовано у встановленому законом порядку.

За матеріалами Хмельницької РДА