26.06.2018 — 22:10

Голова облдержадміністрації ознайомився з роботою Ізяславської райлікарні

25 червня, у ході робочої поїздки до Ізяславського району голова облдержадміністрації Вадим Лозовий не оминув увагою медичну галузь, зокрема, він спільно з головою Ізяславської райдержадміністрації Борисом Яцковим  відвідав Ізяславську центральну районну лікарню.

Посадовці оглянули приміщення поліклініки Ізяславської ЦРЛ, відкрите для пацієнтів після реконструкції рік тому, ознайомились із умовами роботи медичних працівників. Зокрема, вони відвідали рентген-кабінет, клінічну лабораторію, маніпуляційну, приміщення денного стаціонару та ряд інших кабінетів.

Також Вадим Лозовий та Борис Яцков оглянути реанімаційне відділення та хірургічне відділення Ізяславської центральної районної лікарні. Очільнику області було продемонстровано ряд сучасного медичного обладнання, яким сьогодні користуються лікарі району і яке були придбано за кошти обласного, районного бюджетів, коштів благодійників та коштів окремих сільських рад району.

Спілкуючись із головний лікарем Ізяславської ЦРЛ Олександром Агапієм та медичними працівниками голова обласної державної адміністрації зазначив що приємно бачити, що на Ізяславщині усвідомлюють необхідність впровадження змін у галузі охорони здоров’я. “Маємо докласти усіх зусиль, щоб підтримати реформу медицини, зокрема,  надати усім без винятку мешканцям  району якісні медичні послуги,” – додав Вадим Миколайович.

На це Борис Яцков зазначив, що в райдержадміністрації мають в планах здійснення ще одного проекту – переобладнання «довгобуду» палатного корпусу під сучасний харчоблок та під приміщення Ізяславського районного центру первинної медико-санітарної допомоги. Як зазначив голова РДА,  реалізація його допоможе значно підвищити якість надання медичної допомоги на рівні первинки.

В.Кучерук, Ізяславська райдержадміністрація