27.06.2018 — 10:34

Вадим Лозовий привітав випускників Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії

26 червня в обласній філармонії відбулося урочисте свято – цьогорічним випускникам Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вручили дипломи. Привітати професорсько-викладацький склад  закладу та тепер уже колишніх студентів вузу, молодих педагогів із цією визначною подією завітав голова облдержадміністрації Вадим Лозовий.

Звертаючись до випускників, Вадим Миколайович зазначив, що сьогоднішній день є  дуже визначним для них. Позаду роки наполегливої праці, завдяки яким студенти здобули відповідні знання і тепер готові поділитися ними з іншими. Посадовець зауважив, що зараз в державі відбувається ціла низка реформ в різних сферах суспільного життя, серед яких однією із найважливіших є реформа системи освіти.

“Саме на ваші плечі лягає сьогодні дуже нелегке завдання: змінити систему виховання дітей, змінити відносини між вчителем та дитиною. Я впевнений, що завдяки вашому креативу,  таланту, натхненню і бажанню працювати ця реформа буде успішною. Я в вас вірю! Здоров’я, миру, добра, і в добрий вам путь!”, – сказав посадовець.

Також Вадим Лозовий виконав приємну місію і вручив відзнаки облдержадміністрації. Відповідно до розпорядження, за високий професіоналізм, сумлінну багаторічну працю на освітянській ниві, особистий внесок у справу навчання та виховання студентської молоді Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

МИСИК Олесю Станіславівну – старшого викладача кафедри дошкільної педагогіки, психології та методики;

ХАЛАЙЦАНА Вадима Петровича – старшого викладача кафедри образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва та трудового навчання.

Подяку оголошено:

КАЗКОВІЙ Наталі Вікторівні – професору кафедри педагогіки;

СУХОВІРСЬКОМУ Олегу Васильовичу – доценту кафедри природничо-математичних дисциплін.