27.06.2018 — 12:49

З нагоди Дня Конституції нагородили кращих працівників суду

Сьогодні у конференц- залі апеляційному суді Хмельницької області відбулися урочистості присвяченні до Дня Конституції України. На святковий захід було запрошено першого заступника голови адміністрації Володимира Кальніченка, першого заступника голови обласної ради Неонілу Андрійчук та працівників апарату суду.

Голова суду Сергій Болотін привітати усіх присутніх з великим державним святом – Днем Конституції України та побажав працівникам суду натхнення, невичерпної енергії та прагнення до нових професійних здобутків.

Долучився до вітань і перший заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко, який від імені голови адміністрації Вадима Лозового висловив слова вітання учасникам зібрання.

Володимир Ілліч зазначив, що Конституція увійшла в наше  життя, як головний гарант  державності і демократії,   незалежності і соборності України. Вона є відображенням фундаментальних людських цінностей – свободи, справедливості та миру.

«Утвердження Конституційних прав, демократичних принципів розвитку суспільства європейського типу багато в чому залежить від працівників Феміди.  Тож висловлюю Вам свою щиру вдячність за  вашу працю в справі ставлення і розвитку правової системи, як одного із основних атрибутів державності. Упевнений в тому, що ви завжди будете на захисті інтересів держави та законності”, – сказав посадовець.

Також Володимир Ілліч зазначив, що прагнення побудувати успішну європейську Україну ставлять перед кожним із нас  нові завдання.  В державі відбуваються реформи, це завжди непросто, але ми маємо високу мету і впевнено йдемо до неї.

«Ми побудуємо сильну Україну, адже всі маємо розуміння, що успіх залежить від особистої участі і особистого внеску кожного громадянина в загальну справу розвитку нашої держави. Зробимо все для того щоб демократичні засади,  закріплені в Конституції, стали реальністю сьогодення», – додав Володимир Кальніченко.

В продовження урочистостей, кращих працівників апарату суду було відзначено Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради.