28.06.2018 — 06:08

Вітання голови облдержадмінстрації Вадима Лозового з Днем Конституції

Шановна громадо Хмельниччини!

Вітаю вас з великим державним святом – Днем Конституції України!

Конституція увійшла в наше життя як головний гарант державності і демократії, незалежності і соборності України. Вона має унікальне історичне коріння.

Президент України Петро Порошенко наголошує: “Коли в світі ще домінували абсолютні монархії, наші пращури вже склали республікансько-демократичний маніфест, який на багато років випереджував свій час”.

Українці боролися і продовжують боротися за свої права, за свою незалежність, за свою Конституцію. І сьогодні по особливому хочу привітати наших воїнів, що на Сході боронять державу від російського окупанта, висловити їм глибоку вдячність за мужність, стійкість, за вірність присязі та Конституції.

Завдяки децентралізації влади, ініційованої Президентом України, значно зросли доходи громад, змінюється обличчя наших сіл і міст, влада стала ближчою до людей, у 39 разів зросла державна підтримка на розвиток територіальних громад та розбудову інфраструктури.

Ми побудуємо сильну Україну, адже всі маємо розуміння, що успіх залежить від особистого внеску кожного громадянина в загальну справу розвитку нашої держави.

Шановні подоляни! Щиро вітаю усіх зі святом! Бажаю миру, злагоди, добра кожній громаді, кожній родині! Нехай успіх вінчає всі добрі справи! Сил вам, натхнення у розбудові Хмельниччини та України!

Слава Україні!

Голова облдержадміністрації                                                                                      В.Лозовий