03.07.2018 — 14:27

Ремонтні роботи на дорозі М-12 – під пильним контролем голови адміністрації

2 липня голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий вкотре зустрівся з представниками китайської фірми Сіньцзян Комм’юнікейшнз Констракшн Груп Ко. Лтд. («Xinjiang Communications construction Group Co.,Ltd.»), яка має здійснювати ремонтні роботи на дорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Вінниця – Кропивницький – Знам’янка.

Першочергово Вадим Миколайович поцікавився у представників китайської фірми, чи розпочаті роботи на ділянці протяжністю 400 м, на яку була виготовлена необхідна дозвільна документація.

Ті в свою чергу зазначили, що на 298 км підрядником виконуються земляні роботи, які будуть завершені найближчим часом, а згідно затвердженої програми від сьогодні на об’єкті розпочинаються будівельні роботи. Також представники китайської компанії повідомили, що вже вирішено питання із електропостачанням.

В продовження зустрічі, голова адміністрації поцікавився станом справ із заготівлею будівельних матеріалів, зокрема щебеневими сумішами та жорствою.

Так, підрядником ведеться заготівля гірничої маси для подальшого подрібнення її на щебеневі суміші необхідних фракцій. Для цього встановлена одна з найкращих у Китаї дробарок.

Для забезпечення підрядника необхідними обсягами гірської маси очільник області запропонував винести на розгляд сесії обласної ради питання щодо надання дозволу на розширення Головчинецького гранкар’єру.