15.04.2016 — 11:00

Відбулася нарада з питань медичного обслуговування ветеранів, інвалідів війни та учасників АТО

IMGP803014 квітня на базі Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни відбулась робоча нарада з працівниками лікувально-профілактичних закладів області, що відповідальні за медичне обслуговування ветеранів, інвалідів війни та учасників АТО. .

Участь у заході взяли головний терапевт ДОЗ Аліна Костенко, провідний спеціаліст відділу моніторингу та розвитку охорони здоров’я Наталія Живуліна, лікарі госпіталю ветеранів війни.

У вступному слові головний лікар госпіталю Оксана Бочкарьова ознайомила присутніх із даними про стан диспансерного нагляду за ветеранами війни у лікувально-профілактичних закладах області у 2015 році. Вона зазначила що, на даний час в Хмельницькій області демобілізовано 2894 учасника АТО, надано психіатричну допомогу 166 особам, психологічну допомогу отримали 430 осіб, охоплено фізичною реабілітацією 505 осіб, проведено протезування для 287 осіб, оглянуто у медичних  закладах 1934 особи (67% від усіх демобілізованих). На диспансерний облік взято 620 учасників АТО. Головний лікар акцентувала увагу пристніх, що на сьогодні основним завданням медичних працівників є не залишити жодного бійця поза увагою медицини.

За результатами наради прийняті відповідні рішення.

За матеріалами обласного Центру здоров’я