10.07.2018 — 17:36

Вадим Лозовий: Сьогодні потрібно справедливо розподілити кошти на ремонт доріг місцевого значення у 2019 році

На цьому наголосив голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий під час наради з питань соціально-економічного розвитку Шепетівського району. Участь у ній взяли голова райдержадміністрації Роман Підопригора, голова райради Петро Дзяворук, депутати обласної ради Микола Дячук та Врам Мовсісян, голови ОТГ, керівники окремих установ та організацій району.

На порядку денному стояло два питання: визначення автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Шепетівському районі, які першочергово потребують ремонту у 2019 році та виділення коштів на умовах співфінансування з місцевих бюджетів ОТГ для внесення змін в проектно-кошторисну документацію будівництва перинатального центру районної центральної лікарні.

Щодо першого питання виступив голова райдержадміністрації Роман Підопригора, який поінформував, що враховуючи ліміт фінансування та пріоритетність доріг, що ведуть до соціально-важливих об’єктів інфраструктури, за результатами попереднього обговорення, спільно з депутатами обласної ради та головами ОТГ було вирішено до переліку доріг, які першочергово будуть ремонтуватись у 2019 році включити: дорогу від траси Шепетівка – Хмельницький до с. Городище через с.Пашуки (Судилківська ОТГ), від с.Устинівка до с.Орлинці (Грицівська ОТГ), від траси Шепетівка – Хмельницький до с.Сульжин через с.Вишневе (Ленковецька ОТГ).

Щодо внесення змін до проектно-кошторисної документації будівництва перинатального центру районної центральної лікарні, голови ОТГ погодились взяти участь у співфінансуванні даного проекту, з метою довершення будівництва найближчим часом.

На завершення наради Вадим Лозовий відмітив злагоджену роботу депутатів рад усіх рівнів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у вирішенні нагальних питань розвитку району.