11.07.2018 — 15:10

В.Лозовий: Чітке завдання влади міста Шепетівка та теплопостачального підприємства розпочати опалювальний сезон вчасно

10 липня черговий раз голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий провів нараду щодо вирішення питання із газопостачанням у м. Шепетівці.

«Маючи негативний досвід попередніх років, вже відтепер розпочали діалог та роботу, аби не мати проблем згодом. Головним завданням міської влади та підприємства “Шепетівка Енергоінвест” має бути забезпечення шепетівчан теплом вчасно», – наголосив розпочинаючи зустріч Вадим Миколайович.

Нарада відбулася за участю Шепетівського місь­кого го­ло­ви Михайла Полодюка, його зас­тупни­ків та начальників уп­равлінь, представників ПАТ «Ше­пе­тів­ка газ» та керівника ТОВ «Ше­пе­тів­ка Енер­го­ін­вест»  Олек­сан­дра Пусто­вой­та.

Го­лов­не, що ці­ка­ви­ло очільника області, – це до­го­вір рес­трук­ту­ри­за­ції бор­гу ТОВ «Ше­пе­тів­ка Енер­го­ін­вест» пе­ред НАК «Наф­то­газ Ук­ра­їни». Ад­же це є запо­ру­кою для от­ри­ман­ня но­мі­на­цій на газ.

«Ста­ном на сьогод­ні борг підприємства 60 міль­йонів. Але за­раз я ка­жу і сво­їм зас­тупни­кам, і ва­шо­му місь­ко­му го­ло­ві і керівнику підприємства — ва­ше чіт­ке завдання роз­по­ча­ти опа­лю­валь­ний се­зон вчас­но», — сказав Ва­дим Ло­зо­вий.

Голова адміністрації наголосив на тому, що потрібно створити дієву робочу групу в складі представників міської ради, підприємства, депутатів, яка буде продуктивно працювати на вирішення питання, а не перекидати проблеми один на одного.

Голова адміністрації дав три тижні теплопостачальному підприємству на вирішення питання щодо укладання договору на реструктуризацію боргу перед НАК «Нафтогаз Україна».

В іншому випадку, він запропонував керівництву міста піднімати питання про ліквідацію теплопостачального підприємства.