12.07.2018 — 15:51

Вадим Лозовий здійснив робочу поїздку до Старосинявського району

12 липня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий здійснив робочу поїздку до Старосинявського району. В рамках поїздки очільник області зустрівся з керівництвом району та провів особистий виїзний прийом громадян.

До участі у прийомі громадян були залучені  голова Старосинявської районної державної адміністрації Ігор Русий, голова Старосинявської районної ради Василь Франчук, голова селищної ради Віталій Здебський, фахові спеціалісти райдержадміністрації та організацій, установ району. Очільник області розглянув близько 40 звернень і заяв громадян, серед яких 5 колективних.

Жителями району на прийомі порушено ряд важливих питань, зокрема, щодо безпечного водопостачання питної води, ліквідації несанкціонованих масових сміттєзвалищ, упорядкування каналізаційних мереж, формування старостинських округів та проведення виборів старост сіл, сприяння у фінансуванні ремонту сільського будинку культури, добудови спорткомплексу в с. Пасічна та утеплення Пасічнянського НВК, реконструкції котельні Бабинської ЗОШ І-ІІІ ст., якість наданих автоперевізниками послуг та довіз дітей до навчальних закладів, ремонт доріг, отримання матеріальної допомоги, працевлаштування, земельні питання тощо.

В ході прийому Вадим Миколайович надав  вичерпні роз’яснення всім заявникам. За результатами розгляду звернень очільник області доручив керівникам відповідних служб опрацювати озвучені пропозиції та шляхи їх вирішення.

А також наголосив, що стан розв’язання кожної проблемної ситуації триматиме на особистому контролі.

Крім того, голова обласної адміністрації відвідав вул. Толстого, для огляду проблемного об’єкту, щодо якого  зверталися жителі вищезазначеної вулиці з приводу несправності каналізаційної мережі та несанкціонований витік нечистот.

 

Також високопосадовець оглянув Старосинявський навчально-виховний комплекс “Загальноосвітня школа І-ІІІ ст, гімназія ім. О.Романенка”, який потребує завершення ремонтних робіт з утеплення. Вадим Лозовий дав два тижні голові ОТГ на підготовку документації щодо ремонтних робіт, аби мати можливість винести відповідне питання на комісію з розгляду проектів, які фінансуватимуться за рахунок коштів ДФРР.