15.04.2016 — 16:42

На Ізяславщині відбулися вибори президента школи № 1

215 квітня в Ізяславській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 відбулися вибори Президента школи. За право бути президентом закладу боролись: учениця 10 класу Дарія Гаврилюк, учениці 9 А класу Діана Куба та 9 Б класу Анна Мігур. Дівчата напередодні дня голосування провели активну передвиборчу кампанію. Фактично у передвиборчій програмі кожного кандидата було виписано прагнення згуртувати навколо себе сильну команду і працювати на благо школи.

«Це буде єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями» – зазначалося кандидатами на пост президента школи.

З дев’ятої години ранку члени виборчої комісії, а це учні старших класів, розпочали свою роботу. Отримавши відповідну кількість виборчих бюлетенів та списки виборців, комісія кожну перерву забезпечувала голосування виборців закладу, а це учні 1-10 класів та колектив школи. Всього до виборчих списків було включено 364 особи.

Щоб поспостерігати за ходом голосування до школи завітав заступник голови Ізяславської районної державної адміністрації Володимир Левченко. Він зустрівся із директором  школи Тетяною Вітрук та поспілкувався із членами шкільної виборчої комісії.

3«Здобутий досвіт ведення виборчої агітації, громадської роботи, роботи у виборчій комісії якнайкраще сприятиме соціалізації учнівської молоді, формування у дітей активної громадянської позиції як свідомого громадянина України», – наголосив Володимир Левченко.

Посадовець також побажав майбутньому новообраному президенту стати ще кращим, щоб він з гордістю міг сказати «Я учень 1 школи!».

За результатами підрахунку голосів президентом шкільної держави Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 обрано Анну Мігур.

Всі члени комісії залишилися задоволеними, вони отримали певний досвід роботи під час виборів, який, сподіваємося, їм у житті знадобиться.

За матеріалами Ізяславської РДА