23.07.2018 — 12:17

Вадим Лозовий здійснив робочу поїздку на Старокостянтинівщину

Днями голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, відреагувавши на звернення жителів Старокостянтинова, виїхав на місце, аби особисто вивчити ситуацію та, за можливості, допомогти людям.

Мешканці міста звернулися до Вадима Миколайовича під час особистого прийому з проханням допомогти у вирішенні питання щодо виділення їм земельних ділянок із земель державної власності, якими користуються понад 30 років. На жаль, вони вчасно не узаконили право власності на свої городи, а тому зараз опинилися перед загрозою їх втрати.

Відповідно до чинного законодавства, землями цієї категорії сьогодні розпоряджається Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області. Оскільки право користування вказаними земельними ділянками узаконене не було, то вони вважалися вільними, а тому у Держгеокадастрі розглядалося питання щодо можливості виділення тут наділів для учасників  АТО.

Після всебічного вивчення та обговорення начальник Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Василь Василенко запевнив очільника області та усіх присутніх, що дане питання впродовж найближчого тижня буде вирішене, і громадяни отримають дозвіл на розробку землевпорядної документації.

За інформацією Старокостянтинівської райдержадміністрації