25.07.2018 — 17:31

Виконано майже 50% робіт з поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення

Цьогоріч Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» для Хмельницької області передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в загальній сумі 456,5 млн. гривень.

Як повідомляє управління регіонального розвитку та будівництва обласної державної адміністрації інформує, суму коштів субвенції було розподілено згідно нормативних документів. Зокрема, 154,8 млн. гривень передбачено на мінімальні потреби поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Решту суми коштів субвенції в обсязі 301,7 млн. гривень розподілено пропорційно протяжності доріг загального користування місцевого значення  в районах області, для проведення поточних середніх ремонтів.

За пропозиціями, наданими районними державними адміністраціями, сформовано перелік із 48 об’єктів поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

По 47 об’єктах підписано договори, на суму 299,1 млн. гривень.

За оперативною інформацією наданою Державним підприємством «Служба місцевих автодоріг», станом на 25 липня 2018 року виконано майже 50 відсотків робіт, а саме – 20 об’єктів завершено, на 8 об’єктах виконуються роботи. Відповідно до графіку асигнувань профінансовано 199,6 млн. грн., з яких освоєно 160,2 млн. грн., або 80,3 відсотків.

Детальніше про хід виконання робіт можна ознайомитись на даному сайті у розділі «Регіональний розвиток» та на сторінці ДП «Служба місцевих автодоріг» у Фейсбук 

За інформацією управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації