06.08.2018 — 17:57

Вадим Лозовий провів особистий прийом громадян

Сьогодні мешканці Хмельниччини мали змогу звернутися за вирішенням своїх наболілих питань безпосередньо до голови облдержадміністрації Вадима Лозового.  Під час особистого прийому очільник області розглянув 40 звернень.

Переважна частина заяв стосувалася надання матеріальної допомоги громадянам, що потребують лікування. Із цього питання на прийом звернулося 29 подолян.

Окрім того, 3 звернення стосувалися земельних питань. Також запитувачі просили допомоги у вирішенні питання відновлення газопостачання, пасажирських перевезень, скорочення посад у закладі профтехосвіти, перевірки компетенції працівників органів виконавчої влади з питань охорони праці, перерозподілу медичної субвенції на проведення гемодіалізу для мешканців обласного центру, хворих на ниркову недостатність, тощо.

Вадим Лозовий уважно вислухав усіх, хто звернувся на особистий прийом, та роз’яснив, яким чином можуть бути вирішені порушені проблеми. Також Вадим Миколайович надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів. Про результати розгляду запитувачі будуть поінформовані відповідно до вимог чинного законодавства.